K7-24® Starter Kit csomag- Goodwill Pharma Webshop (2024)

K7-24® STARTER KIT

1 havi diéta támogató étrend-kiegészítő termékcsomag: 3 különböző készítmény (reggeli, déli, délutáni).

K7-24® MORNING/REGGELI – anyagcsere támogatás*

cinket és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

*A cink hozzájárul a normál anyagcsere működéséhez.

60 db tabletta

Nettó tömeg: 72 g / 60 db tabletta

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől és nedvességtől védett helyen, az eredeti csomagolásban.

Összetevők: Paullinia cupana Kunth kivonat (22% koffeinre standardizálva); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); Coffea arabica L. kivonat; fényező anyag (zsírsavak); Camellia sinensis kivonat; cink-glükonát; csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Aktív összetevők

Napi adagban (2 tablettában) (NRV%)

Guaranamag kivonata,

– amelyből koffein

1000 mg

220 mg

Zöld kávé kivonata,

– amelyből klorogénsav

400 mg

210 mg

Zöld tea kivonata

– amelyből katechinek (ebből epigallokatekin-3-gallát)

125 mg

94 mg

(56 mg)

Cink

10 mg (100%)

NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Javasolt adagolás: Reggel 2 tabletta bevétele javasolt bő folyadékkal.

Figyelmeztetések: Koffein tartalmú készítmény. Egyidejű fogyasztása nem ajánlott más koffein-tartalmú készítménnyel. Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az (-)-epigallokatekin-3-gallát napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. Nem fogyasztható éhgyomorra. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Gyártja és forgalmazza: Goodwill Pharma Nyrt. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

K7-24® NOON/DÉLI – testsúlykontroll**

krómot és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

60 db kapszula
napi 2 kapszula

**A króm hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez és az optimális vércukorszint fenntartásához. A paprika támogatja a testsúlykontrollt.

Nettó tömeg: 33,6 g / 60 db kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől és nedvességtől védett helyen, az eredeti csomagolásban.

Összetevők: Rhodiola rosea kivonata; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); kapszulaanyag (zselatin); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói); színezék (sárga vas-oxid); Capsicum annuum L. kivonata; króm(III)-pikolinát.

Aktív összetevők

Napi adagban (2 kapszulában) (NRV%)

Rózsagyökér kivonata,

– amelyből rozavin

– amelyből szalidrozid

500 mg

15 mg

5 mg

Chilipaprika kivonata,

– amelyből kapszaicinoidok

1,9-4,28 mg

950 µg

Króm

200 µg (500%)

NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Javasolt adagolás: Ebédidőben 2 kapszula bevétele javasolt bő folyadékkal.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A készítmény alkalmazása várandós és szoptató nők, valamint gyermekek számára nem javasolt.

Gyártja és forgalmazza: Goodwill Pharma Nyrt. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

K7-24® AFTERNOON/DÉLUTÁNI – vércukorszint fenntartás***

étrend-kiegészítő por belsőleges oldathoz édesítőszerekkel

30 darab tasak
napi 1 tasak

***A gyömbér hozzájárul a vitalitás és az energia fokozásához, segít fenntartani a normál vércukorszintet.

Nettó tömeg: 240 g / 30 darab tasak

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől és nedvességtől védett helyen, az eredeti csomagolásban.

Összetevők: L-karnitin-L-tartarát; inozit; édesítőszerek (szorbit, szukralóz, szteviol glikozidok); Zingiber officinale kivonata; savanyúságot szabályozó anyag (citromsav); Plantago ovata maghéj por; narancsaroma; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).

Aktív összetevők

Napi adagban (1 tasakban)

Inozit

2000 mg

L-karnitin

2000 mg

Gyömbér kivonata,

– amelyből gingerol

500 mg

10 mg

Útifű maghéj por

200 mg

Javasolt adagolás: Délután 1 tasak elfogyasztása javasolt. A tasak tartalmát minimum 100 ml vízben keveréssel oldja fel, majd közvetlenül utána fogyassza is el. A csomómentes keveredés érdekében célszerű a pohár vízbe önteni a tasak tartalmát.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet a szorbit és inozit tartalom miatt. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Forgalmazza: Goodwill Pharma Nyrt. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.
Származási hely: Nem EU

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag:Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát aMagyar Posta Zrt.honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont:Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontrólitttájékozódhat.
  • Csomagautomata:Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információtMagyar Posta honlapjántalálnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

K7-24® Starter Kit csomag- Goodwill Pharma Webshop (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5711

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.