Къде да гледате Scream 6? В Netflix ли е или в Paramount? (2024)

Без коментариКино и телевизионни новини

Франчайзът Scream ужасява и забавлява публиката повече от две десетилетия. С смесица от ужас, хумор и мистерия, сериалът остава любим на феновете. В тази статия ще обсъдим историята на филмите Scream, ключовите елементи, които са ги направили толкова популярни, и очакването около последната част, Scream 6. Накрая ще разкрием къде можете да гледате тази вълнуваща нова глава в сериала.

Къде да предавате Scream 6

Добри новини за феновете на франчайза Scream: Scream 6 е достъпен за поточно предаване изключително на Paramount Plus платформа. Тази услуга за стрийминг предлага широка гама от съдържание, включително филми, телевизионни предавания и спортове на живо. С абонамент можете да се насладите на Scream 6 от комфорта на собствения си дом.

Страхотна новина за тези, които се интересуват от Paramount Plus: има наличен безплатен пробен период! Новите абонати могат регистрирайте се сега и се насладете на цяла седмица безплатен достъп (отваря се в нов раздел). За да гледат филма, зрителите ще трябва да сменят своята платформа за стрийминг, тъй като е малко вероятно Scream VI да бъде достъпен за гледане в библиотеката със съдържание на Netflix. Вместо това, Paramount е мястото за любителите на ужасите.


След пробния период абонаментните планове започват от само $4.99 на месец. Не забравяйте, че не само абонаментът на Paramount ще ви даде достъп до Scream VI, но и ще можете да гледате Топ Гън: Маверик, Жълти якета, HALO и Кмет на Кингстаун.

Предимства на стрийминг на Paramount Plus

  1. Огромна библиотека от съдържание: Освен Scream 6, можете да получите достъп до богат избор от филми и телевизионни предавания, които да ви забавляват.
  2. Поточно предаване на множество устройства: Paramount Plus е съвместим с различни устройства, включително смартфони, таблети, компютри и смарт телевизори.
  3. Без реклами: Насладете се на изживяване без реклами, когато гледате любимото си съдържание.
  4. Достъпни цени: С множество налични абонаментни планове можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашия бюджет.

Кратка история на франчайза Scream

Крещя за първи път се появява по кината през 1996 г. и бързо печели култ. Франчайзът създаде множество продължения и се превърна в основен елемент в жанра на ужасите. Филмите могат да бъдат разделени на две трилогии.

Оригиналната трилогия

  1. Писък (1996)
  2. Scream 2 (1997)
  3. Scream 3 (2000)

Новата трилогия

  1. Scream 4 (2011)
  2. Scream 5 (2022)
  3. Scream 6 (2023)

Ключови елементи на филмите Scream

Два фактора помогнаха на франчайза Scream да се открои от другите филми на ужасите: емблематичната маска Ghostface и „правилата“ на филмите на ужасите.

Емблематичното Ghostface

Ghostface е основният антагонист на поредицата, носещ отличителна бяла маска, вдъхновена от картината на Едвард Мунк Писък. Маската се превърна в синоним на франчайза и символ на съвременния ужас.

„Правилата“ на филмите на ужасите

Филмите Scream са известни със своя метакоментар върху условностите и клишетата на жанра на ужасите. Героите обсъждат „правилата“ за оцеляване във филм на ужасите, което добавя слой самосъзнание и хумор към филмите.

Очакването за Scream 6

С всяка нова вноска вълнението около франчайза расте. Scream 6 не прави изключение. Феновете са нетърпеливи да видят завръщането на любимите си герои и да научат какви обрати ги очакват в тази последна глава.

Актьорите

Scream 6 включва комбинация от завръщащи се актьори и новодошли в сериала. Сред познатите лица са Нийв Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет, докато новите актьори внасят свежа енергия в историята.

Сюжетът

Въпреки че няма да разкриваме никакви спойлери, можете да очаквате същата комбинация от ужас, хумор и мистерия, която направи франчайза Scream толкова популярен.

Бъдещето на франчайза Scream

Въпреки че е трудно да се предвиди какво предстои за поредицата Scream, едно е сигурно: феновете ще продължат да бъдат запленени от смесицата от ужас, хумор и мистерия, която направи тези филми толкова популярни. Докато има публика, жадна за още, емблематичният Ghostface ще продължи да преследва нашите екрани.

Заключение

Scream 6 е вълнуваща нова глава в емблематичния франчайз и феновете могат да го гледат изключително на Paramount Plus. Платформата предлага множество предимства, което я прави идеалното място да се насладите на този вълнуващ филм. С богата история и лоялна фенска база, сериалът Scream ще продължи да забавлява и ужасява публиката години наред.

Често задавани въпроси

  1. Какво представлява франчайзът Scream? Франчайзът Scream е поредица от филми на ужасите, които съчетават елементи на ужас, хумор и мистерия. Филмите се фокусират върху група герои, набелязани от убиец, носещ емблематичната маска Ghostface.
  2. Колко филма Scream има? Към 2023 г. има шест филма във франчайза Scream.
  3. За какво е Scream 6? Scream 6 продължава историята на предишните филми от поредицата, включвайки както завръщащи се, така и нови герои. Сюжетът е смесица от ужас, хумор и мистерия, като героите са изправени пред заплахата от убиеца Ghostface.
  4. Къде мога да гледам Scream 6? Scream 6 е достъпен за поточно предаване изключително на платформата Paramount Plus.
  5. Ще има ли още филми на Scream в бъдеще? Въпреки че няма официални съобщения, популярността на франчайза Scream прави възможно продуцирането на допълнителни филми, стига да има публика за тях.
Къде да гледате Scream 6? В Netflix ли е или в Paramount? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6359

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.